In acest site imi exprim gandurile si veti afla despre cat de sanatos se simte o persoana care nu mai mananca carne de atatia ani.

Totusi, sunt necesare precautii intrucat extremismele nu sunt bune. De aceea, sursele avizate (medicale) au un loc deosebit de important in acest blog. Apar referiri la astfel de surse, adica persoane importante care sunt medici ca formatie profesionala, altii terapeuti naturisti, iar altii sunt si doctori si terapeuti care practica medicina naturista.

Marturiile celor cu probleme de sanatate sunt extrem de binevenite pe acest site. Scopul este ca sa vedem cum putem face cunoscute aceste probleme si cum se pot ele rezolva spre a ne impartasi din experienta fiecaruia spre informarea tuturor celor care vor sa duca o viata sanatoasa.

Chiar daca unii vor spune ca ei nu au probleme de sanatate, cata vreme se lasa prada societatii de consum, vor trebui sa ia in considerare ca mai devreme sau mai tarziu exista a anumita probabilitate ca astfel de probleme sa apara. De ce? Veti citi pe blog. De aceea, poate ar fi bine sa vedem cum sa prevenim astfel de probleme.

Ursul Carpatin este numele meu de blog si NU sunt doctor. De aceea, inainte de a urma vreun sfat de pe acest site trebuie sa cititi acest disclaimer / acesti termeni si conditii de utilizare a acestui site.

Pe acest siteputeti gasi sfaturi cu privire la sanatate, vindecare si mult mai multe in acest sens, toate din surse avizate. Contributia personala vine din experienta de viata a unui vegetarian.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: